POKLON BON

Je li na vašoj stranici moguće kupiti poklon bon?

U webshopu Dedoles imamo trenutačno u ponudi poklon bonove u četiri iznosa: 15€, 25€, 50€. Možete ih pronaći direktno na ovom linku: https://www.dedoles.hr/poklon-bonovi-2 Prilikom kupnje poklon bona potrebno je napraviti narudžbu (isto kao kad kupujete bilo koji drugi proizvod), ali u slučaju poklon bona moguće je samo online plaćanje karticom.

Kako mogu platiti poklon bon?

Poklon bonovi mogu se platiti samo online platnom karticom. Nažalost, u ovom slučaju plaćanje bankovnim prijenosom ili pouzećem nije moguće.

U kojem obliku šaljete poklon bonove?

Poklon bonove šaljemo isključivo u elektroničkom obliku na e-mail naveden u narudžbi.

Koliko dugo vrijedi poklon bon?

Poklon bon vrijedi uvijek do 31. prosinca godine koja slijedi nakon godine kupnje poklon bona (npr. poklon bon kupljen 2021. vrijedi do 31.12.2022).

Kako mogu iskoristiti poklon bon prilikom kupovine?

Svaki poklon bon sadrži jedinstveni kôd koji se mora upotrijebiti u prvom koraku postupka narudžbe u košarici unošenjem odgovarajućeg koda u okvir "Kupon za popust / Poklon bon" i potvrđivanjem "Upotrijebi". Kôd se mora unijeti u okvir u istom obliku u kojem vam je i dostavljen.

Primijenjuje li se poklon bon i na dostavu?

Poklon bon primijenjuje se na cijelu kupnju, uključujući dostavu.

Koliko poklon bonova mogu kupiti u jednoj narudžbi?

Unutar jedne narudžbe možete kupiti najviše 25 poklon bonova. Ako ste zainteresirani za veći broj bonova, morate napraviti više narudžbi.

Mogu li poklon bon koristiti prilikom više kupnji?

Žao nam je, ali poklon bon možete upotrijebiti samo jednom, ne može se podijeliti u više kupnji.

Mogu li poklon bon koristiti prilikom kupnje na stranici Dedoles i u drugoj zemlji?

Žao nam je, ali poklon bon možete koristiti samo za kupnju u internetskoj trgovini Dedoles unutar zemlje u kojoj je kupljen.

Što ako je ukupan iznos moje narudžbe manji od vrijednosti poklon bona?

U tom slučaju preostala vrijednost poklon bona neće biti iskorištena. Poklon bon možete iskoristiti samo jednom, u jednoj narudžbi, pa vam preporučujemo da iskoristite punu vrijednost ovog poklon bona.

Mogu li poklon bon zamijeniti za gotovinu?

Poklon bon nije moguće zamijeniti za gotovinu.

Mogu li stornirati poklon bon?

Poklon bon može otkazati samo njegov kupac, najkasnije u roku od 14 dana od kupnje ovog bona. Uplaćeni iznos vratit će se na račun kupca.

Što ako vraćam robu iz narudžbe plaćene poklon bonom?

U slučaju vraćanja robe iz narudžbe plaćene poklon bonom, kupcu će se izdati novi poklon bon u vrijednosti vraćene robe.